fredag, maj 05, 2006

Framtid och nutid
I'm moving to Britain. London, here I come. Eller ja. Typ sedan. I höst. Eller i vår. Eller när det nu blir. But I shall. Min underbara skottska råkar ha en lägenhet i lyxiga Covent Garden och även om hyran är skyhög så spelar det ingen roll, med tanke på hur välbetalda skitjobben är. :) Yay, yay och dubbelyay!

Det hela beror lite på hur homesick jag kommer att vara once jag lessnar på all spanska. Kan hända att jag känner för Sverige i ett antal månader och då kan jag lika gärna fira jul också. Men senast i januari 2007. För att spendera våren och lite sommar kanske. Och sedan börja plugga på hösten. I Uppsala. Och bli mkt seriös student. Det känns ganska avlägset just nu. Måste jag säga. Mm.

Som det är nu trivs jag faktiskt jättebra där jag råkar bo. Fortfarande med undantag för alla slemmon. Men man vänjer sig. Jobbet är lovely; stressigt at times, men inget som jag inte är van vid. Så I like. A lot. Vill ni veta mer om denna irländska restaurantkedja kan ni gå in på www.obriensonline.com.

När jag väl är färdigpluggad tänker jag jobba som lärare i skandinaviska (eftersom man utan green card måste ha ngn 'unik' kunskap för att kunna det) i New Yoooork. :D

Toodles /M

Inga kommentarer: