söndag, oktober 22, 2006

Inte nu; sedan

Har bestämt mig? Uppsala? Nej, nej. Nu har jag bestämt mig. Hoho. Säääkert, men what the hell. Det blidde inte Uppsala. Eller det blir inte. Utan Göteborg. Hm, ja. Sthlm är dyrt och bo i, men framför allt ingen studentstad. Dessutom är Götet Sveriges flatstad. Mohaha. Bra, bra.

Har förmodligen mailat med varenda studievägledare i hela Sverige (det var en lätt överdrift, eftersom det i själva verket är ca 6 st, dock flera ggr per styck). Bolognaprocessen har både förstört och räddat mina nerver. Det blir en kandidatexamen med spanska som huvudämne, för att sedan gå en masterutbildning i översättning. Det finns endast i Göteborg och Sthlm. Uppsalas version skulle innebära en väntan på just spanskaöversättning till hösten 2011 och det kändes faktiskt lite väl... idiotiskt. Så är det. Och det börjar kännas jättebra. Hösten 2007 känns hyfsat spikad.

Vad jag ska göra i vår är dock fortfarande lite av ett mysterium. Jag tänker London och jag tänker Stockholm. Den som lever får se.

Har spenderat hela helgen i Hälsingland. Lovely. Och med nyladdade batterier. Absolut. Nästa helg blir det huvudstaden. Väninna 1, väninna 2, eventuellt väninna 3 (4?) och så ska jag nog hem och prata spanska med ingifta, peruanska mostern. Nu när jag kan, menar jag. Weee. Sedan får vi se om jag går emot mig själv och mina principer igen. Det är väldigt troligt. Vi får se vilket utslaget blir.

Och nya mobilen hade en nära döden-upplevelse, men klarade sig utan komplikationer. Puh. Datorn, som varit på service i två veckor (!), har dock en trasig dvd-spelare, som skall ersättas med en ny (för endast ett par tusen - aren't I the lucky one? *rolls eyes*) innan den får återvända hem igen. Jaja, så kan det gå.

Ska inte jobba precis lika extremt mycket denna vecka som förra, men en hel del blir det. Framför allt blir det tidiga mornar. Därav sängdags precis nu.

L/M

1 kommentar:

Anonym sa...

Förlåt!!!

Så. Nu.

Helgen på dagen funkar! Hör av dig. Nu ska jag till Milano!

Kram!