söndag, november 12, 2006

Lycka


Är på fantastiskt inspirationshumör. Sådant man endast får utav ovanligt bra teaterföreställningar och konserter; eller varför inte en korsning av båda. Dessutom med favoritskådespelerskor etc. Man blir glad. Man smittas av deras glöd. Man vill bara skriva. Och leva. Tack, min älskade Marika. Du är helt jävla otrolig. Hoffsten var lika bra som vanligt. En riktigt 'Rockens kvinna'. Men ack, Karin Wistrand. Sååå läcker. Och grönjävligt bra. Till och med min pappa var grymt impad. En riktigt lovely evening, kort sagt.

Som för tre sekunder förbyttes i avundsjuka. Väninnan meddelar out of nowhere att hon ska till NYC IMORN. För att ragga utbytesplatser på universitet. Sedan minns jag vem jag flörtat med i ett antal timmar och lyckas hyfsat lätt (nåja...) skaka av mig det. Jag ber hastigt om hjälp med att hitta lägenhet i Stockholms innerstad. "Här, maila honom" blir svaret. Så det gjorde jag. Haha. Let's pray some more, shall we? :) Nu ska jag bara hitta jobb också.

Och min laptop är äntligen hemma från servicen. Har 1300 saker att ominstallera, men jaja. Det får gå. Imorn. Eller så.

Har shoppat i helgen. Sprang på yoga förra veckan - efter mina 10 h-dagar. Var ganska slut i fredagskväll. Träffade underbara Hulda i lördags, som ringde och bjöd in mig på samma fest som förra året. Ska jobba igen på tisdag. Och är, som jag nämnde, enastående inspirerad.1 kommentar:

emma sa...

Hej!
Vad kul att du är glad gumman! Jag är helt jävla överlycklig för att jag fixade min uppkörning igår. Har fortfarande inte riktigt fattat att jag har körkort än. Det kommer väl när jag får själva kortet...

Pussar Emma