torsdag, februari 16, 2006

På egna ben

Jag jobbar hela dagarna (ååååh, va jag kommer att sakna alla underbara människor och hela Cityakutsatmosfären!), ser på meningslösa halvtimmesserier på tidiga kvällar, sträckläser böcker och försöker att inte spendera pengar. Ha. Vad bra det går.

Mailkontakt med min eventuella lägenhetspartner har upprättats. På slangspanska och utan punkter. Hm. Inte det mest lättlästa precis, men jag kämpar vidare. Förmodligen åker jag ner den 12:e. Då hinner jag fylla år och därmed erhålla nödvändiga saker såsom pengar och en ny neccessär.

Mamma fyller år på fredag, så igår åkte jag till Tornby med brorsan för att shoppa lite. Hittade världshistoriens bästa fynd; en 500-sidig drinkbok (1001 st) i underbara färger för endast 99:-. Lovely.

Sthlm blir det först tidigt på lördagmorgon. Först Ivana, sedan shopping, sedan Malin och sedan inflyttningsfest. :) Och sedan ännu ett livsavgörande beslut. Jag ska inte träffa henne.

Jag älskar mitt jobb... *suckar* Helt ofattbart, men det gör jag verkligen. Inte för evigt, god no, men det känns så trist att totalsluta. Och innan ni frågar, ja, det måste jag. När jag väl kommer hem igen tänker jag väl inte bo i Linköping heller. Icke. And that's that.

Livet är egentligen ganska bra. Trots allt.

L/M

Inga kommentarer: