lördag, maj 03, 2008

Valborg 2008

Magnus och Lina rockar loss på galoppen!

Allmänt fulla studenter i parken...

Min konstnärliga mage...


Var helt jävla galen. Och tydligen var jag inte ens med på den galnaste (?) delen av det hela. Att åka från Uppsala till Linköping tog alltså ungefär 40 h för mina kära väninnor. Och igår fick ett vykort från dem med inte mindre än TVÅ snoppar på. Det ni....

Alltså. Jag slutade plugga i måndagskväll. Pluggade lite igen i torsdagskväll. Och smack hela dagen igår. Nu har jag precis blivit av med skiten. Förhoppningsvis blev det hela godkänt också, men det vet man ju aldrig.

I tidags kom Lina. Vi och resten av Uppsala var på Systemet och köpte sanslösa mängder alkohol, enligt Lina. Kanske för lite, enligt mig (nej då: det räckte). Sedan åt vi sallader och åt grekiskt lantbröd och drack öl i solskenet och träffade Sofie och Therese. Vi gick och handlade stora mängder mat och 4 gigantiska baguetter. Resten anlände inte förrän runt 22. Vi socialiserade en aning innan vi faktiskt gick och la oss.

I onsdags blev det Ekonomikumparken i 4 h med både champagne, brieost och choklad (jag vill inte ens tänka på hur många ton jag har gått upp...) och sedan fortsatte det med champagnegalopp på Värmlands Nation, faktiskt (!). Det var galet roligt, fast champagne gör riktigt ont att få i ögonen... Vi gick hem, dyngsura och glada i hatten, duschade och preppade picknick. Sedan sprack planen lite, för åter i park började det tillslut regna. Så vi åt och drack och sprang sedan hem till mitt lilla kyffe. Där vi grillade mashmallows, dekorerade varandras magar med tuschpennor och dansade till rockmusik. Det var ungefär lika koko som det låter. Sex pers sov vi i mitt rum den natten, varav tre i sängen. Och jag har 180 bilder som dokumenterar det hela...

Vaknade och gick och åt lite pizza, sedan gick jag hem och städade i min svinstia tillsammans med Therese och resten höll sig undan och var kulturella på stan. Väl klar och av med alla människor hyrde jag film (vackra, fina Jodie Foster! Yum!) och åt chips resten av dagen. Och det var så himla gott att jag nästan inte ångrar det alls, kan tilläggas.

Nu tänker jag ta ledigt i ungefär 40 h, fram tills på måndag. Då blir det förberedande hemtentsplugg och grammatikstudier för glatta livet. Two more exams to go och sedan; sommarlov! Gaaah!

Vad jag ska göra under mina fyrtio timmar? Sova. Se på all äcklig daytime television ni kan tänka er. Möjligtvis sola. Springa. Och glo på dvd.


1 kommentar:

Sabina sa...

vilka helt underbara bilder på Picasa. Ska lägga upp mina med så småningom. Ring mig efter att du hämtat dagens post...hehe! Puss