tisdag, december 15, 2009

Fearless

So cute they made me all teary...

Hey,

Jag har absolut ingen aning om vad som hände. Eller vad som har hänt. Det känns inte alls som om jag är mig själv, men samtidigt är jag inte alls någon annan. Kan en mening bli flummigare än så? Yeah, I doubt it.

I natt drömde jag att jag fajtades med en jättestor orm. Jag släppte och den högg mig. Sedan blev jag helparanoid och fokuserade på att pressa ihop käftarna i vad som kändes som en evighet. Det slutade med att jag hög den i småbitar och stoppade den i en plasthink med lock. När jag vaknade hade jag på något sätt vrickat till tummen, men ingen orm var inom synhåll. Puh. Vad i helvete?

I lördags var vi på matlagningskurs med jobbet och lagade trerättersmiddag åt oss själva, vilket var riktigt roligt. Dock den minst blöta bolagetfest jag varit på hittills (!).

Snön har vräkt ner hela natten och nu har vi snart 2 dm! Äntligen! Idag är min enda lediga dag på hela veckan. Jag jobbar som en tok och ska så göra fram till kvällen den 23e. Och jag älskar det. Hur mycket som helst.

Hela livet är oklart, framtiden oviss och våren likaså. Men det löser sig. Just nu är jag tacksam för helt andra saker. Och som sagt. Det känns mycket, mycket underligt.
"Peace. It does not mean to be in a place where there is no noise, trouble or hard work. It means to be in the midst of those things and still be calm in your heart..."

3 kommentarer:

Emma sa...

Hihi! Vilken rolig dröm! Har inte skrattat så på ett bra tag. Tack!

Camilla sa...

Nu måste det uppdateras lite mer här... Vad ska man annars ha o läsa över jul? ;) Hoppas det har gått bra o jobba!!!! MÅnga många julkramar

Matilda sa...

Det var ett jävla tjat på dig, bruden. Haha. Jag jobbar ju för fan så att jag är helt slut. Men jag ska skriva ikväll. Om det blir så mkt vet i sjutton, but a change of scenary at least... :)