lördag, oktober 23, 2010

Trött, men lycklig


Tiden flyger förbi. Och igår vaknade jag upp till årets första snö (inte lite heller!) och hamnade i fullständigt chocktillstånd. Jag tänkte liksom sätta på mig ponchon, men det fick bli fleecetröja under jackan istället. Hehe.

Den här veckan har jag verkligen jobbat något helt otroligt nu igen. I måndags var jag i och för sig "ledig", men på kvällen skulle dryckesprovningsportföljen in, så det var bara att spendera dagen på Stadsbiblioteket med MacBooken i högsta hugg och med Sabbsan vid sidan om. Då var ju dessutom målarna här, så på kvällen åkte jag hem och sov hos Malin. I tisdags efter jobbet fick jag äntligen komma hem och gud, vad fint det är. Seriöst. Hallen är grå och jättevacker. Tre av vardagsrumsväggarna är gråbeigevita (haaa) och en liten fondvägg/kökshörnan är syrénlila. Jag är galet nöjd.

Igår var jag och syrran på konstutställning på Odenplan, följt av mycket trevlig middag på Chill på Söder. Nu är jag precis hemma från dagens dos jobb och tro mig, mina enda planer för kvällen är att ta världens längsta dusch, äta en god middag, dricka gott vin och se på film. Sedan ska jag äntligen få sova. Det har jag sett fram emot hela dagen. Så tragiskt är det.

Imorn kommer mina underbaraste päron hit och hjälper mig att skruva ihop/upp saker. Så mysigt så. Eventuellt blir det bio också. Får se vad som hinns med. Nästa vecka blir det också mycket jobb (nähä!?) och förhoppningsvis en lön som jag kan lyckas överleva på (jobbade ju bara 2,5 v i september, typ), men jag misstänker att det blir delvis grötföda november igenom med tanke på alla roliga grejer man kan lägga pengar på istället för mat.

På måndag är det provningsdags igen (för kunderna), med mat & dryckes-kombinationer som tema. På onsdag är jag helt ledig. Blir till att plugga vin då, inför den stundande hemtentan.

November blir nog förvånansvärt bra i år. Jag har en Linköpingshelg med 25-årsfest inbokad, en tripp till Grythyttan (för sista gången i år), en utbildningsdag på HK (huvudkontoret) och en helg med brudarna/eventuellt inflyttningsfest (den 20e - lägg det på minnet redan nu!). I slutet av månaden (när jag väl har fått oktobers efterlängtade lön...) funderar jag starkt på att lägga in mig på Sturebadets spaavdelning och lyxa till det på allvar. Och i början av december blir det partaj med gamla, finaste kollegorna. Åh, vad jag ser fram emot.

Och i torsdags var jag på dejt. För att jag kände mig tvungen. Det var väldigt trevligt. Inga pinsamma tystnader och ganska mycket skratt. Men inget klickande för min del. Så det blir inget mer av med det. Ska ge mig själv lite tid och lyssna på magkänslan istället. Smartast så.

Och nu, kära ni. Nu ska jag njuta.

1 kommentar:

Camilla sa...

Awesome... du måste lägga ut bilder på renoveringen!!!