torsdag, september 29, 2005

Did you give the world some love today, baby?

I think I might have, actually...

När klockan är 00.40 och man inser att den superkristna, supergayiga feministläraren (det ÄR sant) endast har gett en 11 sidor att läsa till morgondagens föreläsning - då är man tacksam.

Det var sorgligt idag. Jag hörde följande dialog utspela sig, som sade allt och lite till;

"Gick det bra nu då?"
"Nej, det gjorde det inte. Vi får ge upp. Det finns ingenting mer vi kan göra..."

Hon klarade sig inte och var bara i trettioårsåldern. Säkert mamma. Snacka om nackdelen med jobbet...

Imorn ska jag hämta min grekiska såpastorybok. Sedan ha föreläsning och redovisning om Bibeln, vilket efterföljs av en ledig (beroende på hur man tolkar det... hm) eftermiddag i Norrköping med väninna. Därefter jobb till 03. Och jag är trött redan nu.

Varför kan man inte programera in 10 timmars sömn varje natt utan att just 10 timmar måste passera? Varför inte halvera summan? Tänk vad mycket tid vi skulle tjäna! Kan de uppfinna nya mobiltelefoner varannan minut kan de väl fixa till sådana viktiga saker också, kan man tycka. Hmpf.

Jag är för övrigt fullständigt övertygad om att jag har en mans (så kallad) sexualdrift. Vad är det man säger - att män tänker på sex ca 40 ggr om dagen? Haha. Enough said. Kvinnor sägs väl ligga någonstans på 1-2, tror jag. ;)

Och jag har fått en fördom spräckt idag. Härligt. Avskyr när man inser hur många man verkligen bär på. Kvinna i klassen, alltså. Jag hade observerat henne och direkt tänkt 'bergis pingstvän.' Det visade sig dock att hon är superateist och om någonting lite intresserad av den fornnordiska mytologin. Ha! Tji fick jag.

"Allt kan jag få om jag blundar..." Eva är så braaa.

Love, M.