tisdag, juni 09, 2009

Så är detPrideoutfitsklänningen i flera färger. Fin va?

Ingvill och Andrea under den där lördagsbrunchen på GH. Mums!

Jösses. Vad tiden flyger. När man har roligt. Och livet flyter på. Ja, givetvis fortfarande med några minor ups and downs (igår och idag har jag varit riktigt grining: det kan familjen säkerligen skriva under på. Petitesser, naturligtvis. Utseende and such), men det är fortfarande bra på det stora hela.

Tillbaka i Uppsala igen, efter en dryg vecka i Linköping, med undantag för fredagens snabbvisit för att jobba. Och ja, njuta därefter. Under kvällen och natten som följde...

Jag har träffat mina kära vänner, druckit sangria och rosé tidiga veckodagar till trots (har man semester så har man!), tittat på fotboll (och hu så det gick sedan!)) med mina kära föräldrar, druckit lyxig rioja, firat min numera 18-åriga och yngsta lillebror med min charmiga och mycket speciella släkt, gått promenader med Sandra, försökt låta bli att tänka för mycket, shoppat och myst i soffor.

Innan dess skrev jag klart min b-uppsats, hade vinprovning med flicksen och partajade som en galning i dagarna tre under Uppsala Pride, som var riktigt lyckat: Orchidea tills det var ljust ute, grillkväll tills det blev något för kallt, fantastisk brunch och föreläsningar i form av 'Femmes of power' och partiledardebatt där Maria Wetterstrand sopade banan med allihopa.

Natten dansades bort på Club Caliente på Stadsteatern och framåt halv fem somnade jag med kläderna på i Andreas säng. Hehe. Kl 09 och på väg hem ringde jag min mamma för att gratulera på Mors dag. Förmodligen fortfarande full. Ja, herregud. Pizza o sol på filt i kombination med uppsatsläsning hela söndagen. Följt av en kväll och en natt som jag aldrig lär glömma och måndagmorgonens uppsatsventileringen. Fortfarande iklädd den lilla svarta. Joråsåatt...

Efter eftermiddagens jobbpass traskade jag hem och inhandlade allt jag behöver för en liten detoxkur. Sockerintaget har som väntat blivit skyhögt och nu ska här ändras på den saken. Jag åt en fruktsallad bestående av kiwi, jordgubbar, mango, persika och äpple till middag, samt lite avokado vid sidan av. Mineralvatten till det. Inget kaffe, inget socker, ingen alkohol, inga kolhydrater och endast omega 3-protein, som lax och sill. Det är sanslöst jobbigt de första dagarna, men väl över tröskeln känner man sig pånyttfödd och mår fantastiskt. Tillslut kan man bli hög på en apelsin. Haha. I actually look forward to it.

Röra på mig ska jag också göra. För kan ni tänka er; när jag var hos Maggan i Norrköping i måndags förra veckan (grattis till det stundande bröllopet, gumman!) passade jag på att låna hennes våg och döm om min förvåning när den faktiskt visade på knappa 74 kg. På kvällstid. Alltså dryga 73, ungefär. Jag minns inte senast jag var så lätt och det känns fortfarande ganska ofattbart. Måste passa på att gå tillbaka till Viktväktarna och hälsa på livscoachen Anna nu. Meanwhile blir det till att promenera och springa i skogen.

Jobb imorn. Eftermiddag. Innan dess ska jag städa, organisera, googla och förhoppningsvis våga mig på att öppna C-uppsatsdokumenten för att börja tåta ihop något som ska likna en slutsats. Vem och när somliga ska träffas får vi helt enkelt se. Snart är det till och med midsommar!

Inga kommentarer: