måndag, juni 15, 2009

Shopping is the shit

Hatt, brillor och fredagens DKNY-scarf (fynd!)


Ralph Laurens poke-a-dotsSå nöjd. SÅ nöjd. NÖJD.

Klev upp i tid. Tvättade. La ansiktsmask. Åt ordentlig frukost. Åt till och med fruktsallad innan jag begav mig till centrum. Lämnade in min misshandlade cykel. Hittade en fabulous hatt det första jag gjorde. Spontanbokade klipptid en timme senare. Med siktet inställt på Jane Mars (med märken som Ralph Lauren, Odd Molly och Filippa K) med tanke på mitt presentkort hittade jag en underbar poke-a-dot-klänning (Ralph) för ett nätt fyrsiffrigt belopp. Presentkortet hjälpte, let's just put it that way...

Fortsatte till Vila där jag hittade en blårutig variant för makalösa 149 kronor. Det gäller att variera sig, förstår ni. Hann med ett par nya solbrillor på H&M (vid sidan av fredagens beige par från The NewYorker), ansiktsmasker och hårsprej också.

Håret blev bra, cykeln är fixad och jag har till och med unnat mig eftermiddagsfika i form av en äppel- och kanelmuffin och kaffe. Dessutom har jag hittat viner till Midsommardagens vinprovning.

Imorn ska jag jobba tidigt som attan, men är klar redan vid lunch. Sedan bär det av till en numera välbekant del av stan, med en plan och ett flertal bubblor i högsta hugg.

Jag funderar på att skriva 'livsnjuterska' på mitt framtida visitkort.

2 kommentarer:

Emmz sa...

Jag vill också bo i Sverige!!!!
allt är så dyyyyyyyyyyyyyyrt här >.<

Saknar dig!
puss

Matilda / Maddie sa...

Haha. As if Ralph Lauren-klänningen inte var dyr... :p