onsdag, januari 13, 2010

Balanserad


Det är just vad jag är. I balans. Hela jag är i balans, varenda jävla cell andas samtidigt och tankarna flyger i tusen olika riktningar och en kopp te och en äppel- och kanelsmoothie har gjort den här dagen ovanligt fantastisk.

För att inte tala om att jag för första gången i mitt liv (!?) har köpt och konsumerat keso (om man inte räknar att jag åt lite cottage cheese en gång i USA), tillsammans med apelsinklyftor dessutom, och jag är KÄR. Bästa mellanmålstipset någonsin, ungefär.

I övrigt har jag varit och skaffat prova på-vecka på nya campusgymet och så fort jag inte känner mig så pass under the weather som just nu ska jag rusa dit och testa de utlovade boxningssäckarna (joy and happiness!). Förhoppningsvis redan imorn.

Annars så ska jag slänga mig över uppsatsen. Sabina hotar nämligen med att dra iväg med mig till Prag och då bör den bli färdig. Laddad som en bäver, lita på det!

2 kommentarer:

Ivana sa...

kul att du gillar keso! vill du ha en annan bra variant på mellanmål? blanda en burk (eller en halv burk)kesella 1 procent fett tillsammans med keso och en skvätt funlight. blanda ordentligt. lägg in det i frysen typ en halvtimme. garnera med frustna bär. asgott, smakar nästan som glass och innehåller typ bara protein! =)
kram

Matilda sa...

Haha. Wow! Vilken kombo! Det hade jag aldrig kommit på själv. ;-) Thank you, darling.