söndag, januari 24, 2010

Socker, träning och hopp


Jag måste se till att komma ihåg den här känslan! Sov i kapp, drack kaffe och åt vad som kvarstod av morotskakan från igår (för jag åt faktiskt inte upp hela jävla kakan på en gång. Mohaha). Pratade med mamma, som äntligen är hemma igen, och med ännu inte bortglömda (men säkerligen förbisedda) bekantskaper från förr och ser fram emot personalfesten den 20e februari...

Begav mig till gymet. Am officially the queen of spinning. 75 min - och det var härligt! Jag är verkligen kär i denna träningsform. Sedan sprang jag 20 min på löpbandet och slog mitt personliga rekord (och börjar alltså på nytt att landa i den form jag var i när det var som bäst) och gjorde 75 situps.

Och jag mår så jävla bra. Fortfarande. Jag är pigg och jag sover som en gud. Allt på grund av att jag till slut och inte en sekund försent äntligen fick arslet ur vagnen. Why, thank god for that.

I veckan: uppsats, träning, vinprovning med tjejerna på tisdag, biodejt med Meryl Streep först på onsdag, jobb torsdag, fredag och lördag. Och jag har en mycket spännande dejt med en riktig snygging som bor i (...) Dalarna coming up. Det är inte ett dugg synd om mig.

4 kommentarer:

Maggan sa...

Låter som en bra vecka du har framför dig :)

Camilla sa...

Ååå guu va nice!!! Jag måste få hänga med på ngt spinningpass med dig, för det där låter ju kanon!!
Japp, see you tomorrow!!!

Matilda sa...

Klart du ska, gumman! Speciellt måndagspasset (bara 45 min, men intensivt. Perfekt uppvärmning!) - instruktören är jättecharmig. Inte snygg, men så söt. :p Får prata mer om det imorn.

Camilla sa...

Nytt blogginlägg!! Vill läsa mera!! =)