onsdag, september 15, 2010

Så jävla lyckat!


Jag måste erkänna att jag är bra jävla belåten just nu. För ungefär 1,5 h sedan landade jag drömjobbet på Systembolaget på Garnisonen, Karlaplan. Som mer eller mindre vikarierande dryckesprovningsansvarig.

Ska dit på möte på fredagmorgon för att prata vidare om vad för slags kontrakt vi ska skriva och när jag ska börja (förmodligen redan nästa vecka). Innan dess bör jag alltså få tag i CSN, för är det så att jag inte får några pengar så är det kort sagt bye bye till litteraturen och hellooo till hur mycket jobb som helst. Ni kan ju ana vad jag kanske är mest sugen på trots allt...

På väg hem från universitetet hämtade jag ut min splitter nya iphone 4. Dessvärre får man det speciella sim-kortet vid sidan av, så jag kan inte leka med den alls än så länge. Men fin är den. Jag har redan beställt ett fodral/skydd (äkta läder + syntetiskt zebraskinn!) och sim-kortet lär dyka upp imorn eller senast på fredag. Good times!

När man saknar för mycket är det bra med materiella ting som distraktion. Och på tal om att sakna har jag precis budat iväg en stor chokladask som tack till mina älskade ex-kollegor i Uppsala. Den borde anlända på fredag.

Solen har precis kämpat sig fram bakom molnen och jag har varit på ICA och handlat lyxmat för att vara snäll mot mig själv. Hehe. Har sms:at ungefär halva Sverige för att jag är så glad, kan tilläggas. I helgen kommer min fina Andrea hit från Bryssel och bor hos mig. Det blir gayklubb på fredag, brunch och en avstickare för att ha filmkväll på lördag och teater (Louise Boije af Gennäs nya pjäs!) och valvaka på söndag. Can't wait!

Imorn ska jag in till city och spana på nya brills med Sabina som smakråd, samt förhoppningsvis lära mig hur en iphone egentligen fungerar...

2 kommentarer:

Maggan sa...

Stort grattis till jobbet igen! Hoppas allt löser sig med CSN. Annars tror jag med på att skippa den kursen och jobba. Du kan ju alltid läsa den senare... ;)

Camilla sa...

Helt otroligt bra jobbat!! Mmm, du kan ju alltid läsa C-kursen senare om du inte känner ngt intresse för det nu - och dessutom går du ju redan dryckeskursen från Grythyttan...

Men saker och ting kommer förmodligen att bli klarare och klarare. Ropa till när du får ngn helgdag över så åker jag med tåget!!!

kramar