onsdag, oktober 17, 2007

Schlaaager!

Kolla! Låtarna är klara - och de allra flesta artisterna. Calaisa var den bästa överaskningen, tycker jag. Linda Bengtzing hade jag klarat mig utan, men, men... BWO också. Bard gör ju ingenting annat än att gnälla på Carola. Dumma gubbe! ;p

Annars känns det generellt som att det är många gamla dokusåpadeltagare med; Idol och Fame Factory-wannabes. Sanna Nielsen, såklart. Charlotte Perrelli. Och Christer Sjögren... ha! Ainbusk ska vara med på ett hört. Och bananbrorsorna! (ni vet, de flintskalliga killarna som körar till allt och alla och har sjungit i Electric Banana Band) E-type och/eller The Poodles ska köra en typisk E-typelåt. Jippie? Eh. Och så Ola, Patrik Isaksson och Velvet. Ja, och så några till.

I år ska en delfinal till och med vara i lilla Linköping! Biljetterna släpps imorn... hehe. Ja, man undrar ju. Jag kan i alla fall knappt vänta till i vår!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tja ´Kusin.
De är för tillfället på Maliorca, där de spenderat en vecka och lämnat mig helt ensammen här vilket är både skönt och lite trist men men, jag klara mig alltid som du kanske vet.
Kramar//John