tisdag, november 24, 2009

Current vision


Kära novembertrötta människor,

Jag är helt slut, trots både (nyttig) frukost och lunch, te och vitaminer. Vädret är grått igen (4-5 h sol i lördags var allt som erbjöds) och uppsatsmotivationen sitter fortfarande ganska långt inne. Men jag har öppnat själva worddokumentet både igår och idag - bara det är ett enormt framsteg. Dessutom har jag lyckats producera lite text och en sjuhelsikes massa bra citat som det är meningen att jag ska lyckas producera lite text runtikring. Jag är verkligen inte van vid att ha så här icke-produktiv och det skrämmer mig faktiskt lite. Det kanske är en inflammation på sköldkörteln, trots allt? Nåväl. I guess we'll find out in January...

Annars är det mycket jobb den här veckan och till helgen också, givetvis. Sedan ser det ut att bli Stockholm en vända. Först ska här träffas en 39-årig journalist som påminner lite om Ola Salo (både fysiskt och mentalt) och vidare ska jag bli bjuden på middag av en restaurantägare och kock på hans restaurant. Not too shabby... Däremellan skulle jag behöva klämma in ett par stycken till, som det ser ut. Haha. Nåja, ska det va' så ska det.

Vad gäller alla övriga aspekter så kämpar jag på, med huvudet i någorlunda säkert förvar ovanför vattenytan. Jag kan simma; man blir bara så trött ibland. Och så längtar jag. Efter våren, ljuset och att (för en stund) kunna stå stadigt på botten.

["This ain't a fairytale. And it's too late for you and your white horse..."]

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ett evigt jävla tjat om dessa vitaminer...

Maddie sa...

Ja, jag inser själv att jag är alldeles besatt. Men vad gör man inte...

Anonym sa...

Vanliga, normala människor ser nog till att äta varierat och få i sig tillräckligt med vitaminer året runt.

Matilda sa...

Det var värst vilken bitsk jävel du var då. Jag äter både bra och varierat, men är inte så säker på att jag får i mig allt ändå. Men grattis, för all del, till att vara en sådan där 'vanlig och normal' människa. Personligen är det min värsta mardröm.

Camilla sa...

Herregud, om du nu käre anonyma läsare tycker att texten är SÅ tjatigt, så gör dig själv en tjänst och sluta läs bloggen då!!! Att sitta o läsa och samtidigt bli irriterad, det ger dig inget positivt alls. Tänk på hälsan, gör ngt mer vettigt och konkret av din irritation istället, så ska du se att saker blir bättre!!!


Och Matilda, dejterna i Sthlm låter lockande tycker jag... synd att inte Ola Salo-typen var restaurangägaren. En gyllene kombination, vore det inte, så säg??