fredag, november 20, 2009

Sparkling


Att börja dagen med att prova mousserande vin är aldrig fel. Innan dess hade jag dessutom hällt i mig alla mina vitaminer och mineraler, så läget känns riktigt bra.

Med undantag för att jag är mer pank än jag varit på år och dagar. Jag minns inte senast jag satt och riktigt väntade på löning, men nu ni.

För övrigt har jag julpyntat. Ja, lite i alla fall (läs: mycket. Men i min värld är jag inte klar förrän mitt lilla kyffe ser ut som ett tomteland i silver). 14 julgranskulor, 16 levande ljus och en sjuhelsikes massa glitter senare. It's preeeeetty! Men som sagt. Vänta bara tills lönen kommer. Då blir det färgat julgransris, en första adventsljusstake, ytterligare ateraljer och minst sagt mera glitter. Och årets glöggranson. Är så länge har jag nöjt mig med Blossas saftglögg (mmm), men snart så.

Dessutom har jag äntligen lyckats ta mig ur mitt tillfälliga, men enorma sockerberoende. Jag hade glömt bort att det faktiskt bara är de två första dagarna som är rentutav helvetiska. Sedan följer några dagar med ren och skär lättnad och energi (där är jag nu) för att sluta med att man flämtar lite igen efter någon vecka eller så. Det gäller bara att hålla ut. Och med tanke på alla eventuella dejter jag har coming up så är det lika bra att försöka gå ner ett par kilo.

Ser så fram emot Thanksgiving på söndag! Nu ska jag laga lunch.

1 kommentar:

camilla sa...

åååå jag vill så komma på besök och kika in julpyntet!!!!!!!!!!

Åå nice det låter med massa dejter, låter som om du mår lite bättre efter att ha varit hemma hos mor o far och blivit ompysslad =D Härligt!!!