måndag, november 16, 2009

Ljusglimtar


Alright. Så humöret är inte speciellt mycket bättre, men beslutsamheten har växt sig starkare. Jag ska jävlar i mig vare sig bli deprimerad eller ge upp. Inte än. Inte nu.

Hos föräldrarna i Linköping. Efter minitripp till Småland. Fort gick det. Jag behöver en bil. Eventually. Trevligt var det också.

Igår var Sabina och jag på julmarknad på Ekenäs Slott. Lite enbärsmust, hemmagjord kola, Irish Coffee-marsipan och hjortronsylt från Hälsingland senare. Mums. På kvällen bar det av på promenad för att titta på Vinterljus. X antal ljusinstallationer sätts upp överallt i stan för att lysa upp tillvaron. Bland annat chandaliers i glasbubblor hängandes i träd. Very cute. Avslutade kvällen med att dricka vin med min mor.

Idag har jag tränat och försökt göra något åt min vintertrötthet och mitt allmäntillstånd genom att käka leverpastej (misstänker delvis järnbrist), ta vitamintabletter och äta frukt. Jag har också kommit till insikt med vissa saker. Bland annat måste jag börja boxas igen. På allvar. Det är den enda träningsform jag någonsin njutit av på riktigt - så varför inte ta det till sig? Imorn blir det läkarbesök, följt av lunch (= crepes med chèvreost, ruccolasallad, valnötter och honung - my all time favorite) med Martin and then god knows what.

Ikväll ska jag ta mig ytterligare en promenix. För vi missade nämligen de gigantiska, upplysta hönsäggen i ett bo igår. Och de såg onekligen spännande ut i dagens lokaltidning.

3 kommentarer:

Camilla sa...

Åååå... mysigt det låter!!! Och crepes som är så gott! ja, avisstämpel aboslut.

För det blev ingen Camillas helg eller vecka. För 1Q var borta i nyköping hela helgen och desutom har barnen blivit sjuka så han måste vara hemma med de på dagarna, och ha möten på kvällstid på Uplands. Så min tid blir ganska minimal.
Men jag är inte bitter... :D Men humöret är kanske inte lika strålande som i lördagsmorse...

Bra med uppdatering!!

Matilda sa...

Asch då. Fan, vad trist. Humöret blir bara bättre och bättre här. Fast med tanke på hur låg jag har varit säger inte det så mkt. Men det går åt rätt håll iaf. Haha. Knarkar alla vitaminer som finns nu - och järn. Let's hope it helps.

Camilla sa...

Vitaminknark hjälper mot allt!!