måndag, mars 08, 2010

At peace in March

Hela sällskapet i soffan. Fina va?

Camilla och jag vid bordet.

Sabbsan, Milla och Maggan i köket.

Camilla och jag i hallen innan utgång. Very cosy.

Så. Mina efterlängtade 10 dagar av ren och skär njutning har snart gått. Ändå har jag inte ens fyllt 25 ännu (först imorn).

Jag befinner mig för närvarande i Linköping. Solen strålar, snön smälter och jag funderar på att ta en riktig långpromenad så här efter lunchen, för att senare duscha i en halv evighet (jetsetduschmunstycken!).

Föräldrarna har smått dåligt samvete för att de jobbar så mycket och för att vissa av dem befinner sig på annan ort imornkväll när jag faktiskt fyller år, så istället blir jag firad i en halv oändlighet (familjemiddag i fredags, partaj med brudarna i lördags, fika med släkten igår, ost och vin med mor och far på kvällen, sushi och cava i afton och imorn ska jag nog lyxa till det med brorsan). Inte mig emot. Hihi.

Presenter har jag fått så att det räcker och blir över. Choklad för en hel livstid, jättecharmiga och personliga kort, duschkrämer, ljusstakar, vinböcker, mousserande, smycken, blommor och en alldeles underbar vinkaraff. Hur jag ska lyckas ta mig tillbaka till Uppsala med allt det där i bagaget har jag ingen aning om, men det får väl gå på något sätt.

Veckan har varit underbar. Whisk(e)yprovningen gick utmärkt, jobbmötet var riktigt mysigt och jag spenderade en halv förmögenhet på nytt smink på Make Up Store, med tillhörande penslar och borstar, men det var det väl värt. Bussen var i tid i torsdags (älska Swebus när SJ inte går att lita på!), evighetsfikorna med Maggan och Sabina, Lina, Ivana och Sofie var jättemysiga och att laga paj (med feta, cocktailtomater och oliver) och kladdkaka gick bra det också. Ni kan se på bilderna hur fina vi var i lördags. Och igår var släkten här. Nu är jag lite trött, men väldigt glad.

Det blir förmodligen ett födelsedagsinlägg imorgon. 'Til then.

3 kommentarer:

Maggan sa...

Alla var verkligen jättefina, men finast var nog du ändå gumman. Du lyste som en stjärna och bara strålade av lycka (och kanske lite alkohol ;) ). Tack för en trevlig kväll och jag hoppas att den riktiga dagen idag blir underbar!

Camilla sa...

Kan bara hålla med, även om man själv kände sig strålande av just alkohol...haha herregud, vissa av bilderna alltså, som man ser ut... ;P

Nu är det dags för ett nytt inlägg söt!!!

Matilda sa...

Haha. Ni är på tok för snälla. Kände mig inte så jävla strålande, men tack då. :p Ska uppdatera när jag väl sitter på bussen tillbaka till Uppsala i eftermiddag. Lovar!