måndag, maj 10, 2010

Den där balansen


Ja, shit, vad säger man?

I fredags var jag på helkonstigt humör (växlande mellan hur glad som helst och fundersamt utmattad), kände framåt eftermiddagen hur jag höll på att bli sjuk (rena, rama superförkylningen), men fick på kvällen för mig att gå ut och partaja. Detta trots både hälsotillståndet och det faktum att jag skulle upp och jobba 09.45 i lördags.

Och så blev det. Förfest hos Rosita och sedan bar det av till BJ's av alla ställen. Pratade runt med alla möjliga, dansade, råkade skälla ut en snubbe (för att han var fräck nog att fråga killen jag dansade med om han fick ta över. "Du, jag är fan en egen individ!" vrålade jag som värsta mördarbiet och stackaren höll på att hoppa ur brallorna. Haha!) och drack visst lite tequila... Efter stängning blev det fyllekäk och hemgång ackompanjerade av en helt underbar soluppgång och i säng kom jag inte förrän efter 04.30. Oups.

4 h sömn på det och ett uppvaknande till en förkylning som inte direkt gett med sig, utan snarare tilltagit. Det dubbla. Te, apelsinjuice, nässpray och alvedon följdes av jobb. Det gick, men inte mycket mer än så.

Visserligen är jag 'bara' 25, men jag är också faktiskt 25 och att då försöka leva som en annan tonåring, om så bara för en kväll, var inte speciellt intelligent.

Efter jobbet släpade jag mig hem via affären (mera alvedon, nudlar med kycklingsmak att koka soppa på och vad som helst annat som inte behövde tillagas) och däckade som en sten på sängen. Har sedan dess sovit närapå 13 respektive 11 h i sträck och per natt och börjar nu känna mig som en människa igen. Är oändligt trött på te och fet/meningslös mat utan vidare näring och har därför lyckats tillaga en riktigt bra middag (lax, grönsaker, bulgur, feta).

Förutom det har jag faktiskt komponerat ytterligare en roséprovning jag ska hålla i, samt fixat & trixat med och renskrivit sommarens och höstens provningsschema till jobbet. Yay for me!

Imorn och på onsdag drar det igång igen med riktiga heldagar. På onsdagkväll är det dags för terminens sista Wilde! (stans enda studentqueerklubb) och denna gång måste ju helt enkelt bli den första. Sedan följer ytterligare jobb följt av ett helgavslut i Stockholm och min älskade Malins 25-årsfest. Och givetvis måste man passa på att träffa alla sina Stockholmsbrudar väl där.

I övrigt; fortsatt lägenhetsletande och så måste jag ringa Södertörn och undersöka hur de kan ha fått för sig att jag inte är behörig till c-kursen.

Att somliga beter sig som renrakade idioter försöker jag att inte bry mig om, men det bekräftar åtminstone att det här med att flytta är det absolut bästa jag kan göra.

Inga kommentarer: