torsdag, maj 20, 2010

Madame Shopping
Det är sommar, mina vänner. Sommar indeed.

Det här är min vanligtvis lediga torsdag, som har spenderats med att sova ut (åtminstone till 09), en långdragen frukost med morgon-tv, kaffe och färska jordgubbar och sedan en riktig statstur. Jag lämnade in min trasiga cykel, shoppade alldeles för mkt såhär innan löning och med inte alltför mkt pengar kvar och hämtade ut min lagade, älskade MacBook.

Jag har shoppat en ny brun och vin-zebrarandig bikini och firat det hela med att äta hemmagjord lax och mozzarellapizza med cream cheese och ruccolasallad (och säger som Tyra: Beach 2015, was it?). Dessutom ett nytt brunt, flätad hårband, en blå och vit-randig sjömansklänning med fina rosetter i den djupurringade ryggen (typiskt att bh:n i alla fall hamnar nedanför och inte precis UNDER. Men jaja), en lila partytopp, en svart lite finare, en fjortispennkjol i svart med blommor (som jag är patetiskt kär i) och en beige, hopplös fashionhistoria.

Och om ni tycker att jag ser blek ut i bikinin trots premiäranvändandet av Brun Utan Sol (I haven't before - ever) så skulle ni för sjutton ha sett mig innan...

Stockholm i helgen var hur nice som helst. En jättetrevlig 25-årsfest (där jag dessvärre lyckades skälla ut ännu en man, som påstod att kvinnor inte var speciellt bra på att fickparkera...), följt av en sanslös bakissöndag och middag ute i Täby med Malin och Ola. Blev kvar där och fick skjuts av Malins fantastiska mor Eva och tog pendeln från Märsta i måndags. Jobbat heldag tisdag-onsdag och återigen imorn och på lördag. Sedan bär det av till hufvudstaden igen. Inflyttningsfest den här gången.

Nästa vecka är det Sex & the City 2-premiär på torsdag och Camilla och jag ska snoffsa upp oss minst sagt lite lagom och pallra oss dit efter några Cosmos på stan. Iförda helt fabulösa outfits och high heels. Såklart.

Sedan följer brorsans födelsedag/student och därmed ett Linköpingsbesök, vinresa till Alsace och den oerhört efterlängtade, klassiska midsommaren i Hälsingland. Nästa första lediga helg? Juli! As of now, that is.

Imornbitti vitt vin och sparris-provning. Mumma!

4 kommentarer:

Camilla sa...

OMG, har du sett sista bilden på dig i den gråaklänningen??? Tavlan du har vid sängen, ser precis ut som en spegel och ser ut som om den speglar klänningen bakifrån... shit va snyggt!!!

och jag dör för den blåa sjömansklänningen!!! Och på torsdag tar vi med kameran och så fotar vi oss innan vi går på "premiären" It's gonna be just fabulous!!

Matilda sa...

Haha. Jaa, jag såg det senare. Lite freaky, kanske. Tss.

Jaa, alltså. Jag har ju lyckats inse att om jag bara drar ner klänningen lite så hamnar bh:n faktiskt precis under nedersta rosetten o då blire ännu snyggare än på bilden. :p Hade på mig den idag: kollegorna älskade.

Såklart! Har fått jobb på torsdag nu, men är ju lugnt klar 19.30, så då kör vi Cosmos at once o sedan bio 21.15. :) Lär gå färdigombytt till jobbet (börjar eftermiddag) så det är bara att köra. :)

jag sa...

Hej. Jag driver en lite annorlunda stilbogg och det vore kul om du kikade in.
Ha det gött!

Karin E Jansson sa...

Jag tycker den beiga fashionhistorian var fantastisk på dig, superfin!!