söndag, maj 13, 2007

Älskade, älskade Ola...

Jag förstår inte varför jag aldrig lär mig att jag alltid blir så fruktansvärt besviken på Eurovision Song Contest. Och det här skriver jag ändå som mer eller mindre gay. Serbiens låt är inte bra! Scenshowen är inte bra! Bakgrundssångerskorna är katastrof - vadå 'vi ska försöka få den klassiskt lesbiska sångerskan att framstå som lite casanova' - stuk, med 4 bimbos i bakgrunden? Pinsamt! Och hur kunde SVERIGE ge den låten så många poäng? Vem röstade på den!?

Nej. Jag trodde inte att The Ark skulle vinna. Tyvärr. För de var bäst. Jag gissade på mellan 6:e och 14:e plats. Men 18:e? Fullständigt sanslöst...

Whatever. Olas karisma är inte av denna världen. De VAR bäst. Jag hade gissat på typisk MTV-pop, som Ryssland och Grekland. Att det gick bra för Ungern var roligt. Det var ungefär det.

Mitt sällskap satte igång att planera nästa år. Vi tänte vara med själva, nämligen. Hur svårt verkar det vara? Världshistoriens flummigaste kombination av scenshow, musikshow och danssilar, blir det. Det verkar ju som om det är det som krävs nu för tiden...

Jag funderar helt seriöst på att börja bojkotta...

2 kommentarer:

Hanna sa...

Ja ska det hålla den här nivån är snart en bojkott det enda rätta, och detta skrivet av en som är sjukt schlagerbesatt. Men du har också rätt i att Ola och hans vänner var bäst, överkvalificerat bäst till och med. Och jag gillade Ungern. Men Serbien? Näe, det övergår mitt förstånd! Vem i vårt land röstade på henne?

m sa...

Älskade, älskade svenskar...

Det visade sig att
1. Ola kan inte sjunga levande iaf
2. Ola är ingen Björn Ulvaeus, hoppas ni minns Mariann
3. Olas låt har ingen tydlig melodi
4. "Karisma" funkar endast i ett primitivt samhälle

Därför gillade jag Island

mvh