tisdag, augusti 14, 2007

Ny förälskelse


Tekniknörden i mig har vaknat på nytt. Och mobilcrushen har inte ens lagt sig än...

Sorry, Lina, men det blidde ingen MacBook tillslut. I wish you all the luck in the world with yours, but I found something else. Billigare blev det också! Ja, lite. Det är en olivgrön (egendesignad!) Dell, med avancerad processor (pappa och Anton tvingade mig!), massor med minne och inbyggd kamera. Den specialtillverkas på Irland, as we speak. Det enda molnet på min lilla himmel är att leveranstiden är 7-10 dagar, så jag borde hinna få den precis innan flytten, men det blir knappt.

In på kontot tidigare ikväll kom 7000 spänn. För ett ögonblick hade jag 12 500. Numera har jag 3000 kvar. Men om några veckor tillkommer minst 9000. Ibland är CSN bra. Och sedan också slutlönen, plus semesterersättning and such. Mohaha. Good times.

Imorn blir det fika med min Tess. På torsdag öl med jobbet. På fredag annan catching up. Lördag blixvisit till Uppsala och sedan förhoppningsvis mitt allra sista HG-besök (jag hör hur ni flämtar - och jag menar faktiskt som Linköpingsbo! ;p). På söndag eventuellt en tripp till Söderköping. På måndag ska jag laga mat (!) till tjejerna. På tisdagen och onsdagen och torsdagen ska jag träffa väninna 1,2 och 3. På fredagen ska jag packa. Och sedan är det bara byebye Linköping kvar att säga.

Jag längtar redan. Den är så vacker! Mwaa!


1 kommentar:

Lina sa...

Åh, ja, de är fina!!!